Kitchn Södertälje har kök, bad och garderobslösningar. Vi hjälper Dig med allt från ritning till färdigställande. Med stort intresse för inredning, färg och form hoppas vi på bästa sätt att kunna rita upp ett tilltalande förslag till ditt nya kök eller badrum. Ta gärna med er en skiss och kom förbi butiken, kan vara en handskiss, med det mått ni har i ert kök. Rita gärna in var dörrar, fönster, vvs och fläkt sitter idag så har vi något att utgå ifrån. Har ni sett en bild på hur ni önskar ert kök är det jättebra om ni även tar med den.

 

Välkomna!

 

Allt i 1 bygg

 

Vi har ett eget byggbolag bakom oss och kan därmed offerera allt i ett från projektering, rivning till montering och färdigställande.

 

Med hög personlig service och lång erfarenhet hjälper vi dig igenom hela renoveringen.

 

läs mer

 

Kitchn

Kitchn är ett danskt köksföretag som grundades på 70-talet och har idag över 90 återförsäljare i Danmark, Norge, Island och Sverige.

 

Vi har samarbetat med det Danska kökskonceptet Kitchn sedan 2007 och i Sverige finns idag tio butiker och fler på väg! Kitchn har med bra priser, marknadens kortaste leveranstider och längsta garantitider tagit sig in på Svenska marknaden.

 

Grundidén är att man genom Kitchns lokala återförsäljare ska ha möjlighet att köpa ett högkvalitets kök till ett ytterst konkurrenskraftigt pris. Kitchn erbjuder ett kökskoncept som levererar hög kvalite med elegant design och personlig service.

 

 

Kitchn Södertälje. Morabergsvägen 33A. 15242 Södertälje. 0708406767. sodertalje@kitchn.se

Öppettider: ti-to 11-18, fr-lö 11-16